Practicar esport és sempre molt recomanable, a qualsevol edat i a qualsevol lloc. Porto Cristo ofereix la possibilitat de practicar diversos esports.

 

PESCA

Podem presumir d’un gran esportista, l’enyorat Joan Gomis, que va ser campió del món de pesca submarina en nombroses ocasions. Gràcies a ell, l’afició del club de pesca Porto Cristo està més viva que mai i ens ofereix la possibilitat de practicar, junt amb els aficionats i membres del club, moltes modalitats de pesca amb les quals ens podem adentrar dintre d’aquest apassionat món.

Telèfon Club de Pesca Porto Cristo: 652 959 863

 

CICLISME

El ciclisme és també un dels esports que dia a dia cobra més adeptes. Conscients de la necessitat de fomentar aquesta pràctica i facilitar el seu recorregut, Porto Cristo disposa de carrils de bicicleta que travessen el poble i que arriben fins a s’Illot i a Cala Mendia.

També es conegut el cicloturisme, esport que des de la Delegació de Turisme s’ha fomentat amb la divulgació de cinc rutes, una de les quals va des de Manacor fins a Porto Cristo passant per Sant Llorenç des Cardassar. Aquesta ruta és de 55 quilòmetres i la velocitat mitjana és de 18,4 km/h. Aquí pots descarrergar el pdf de les rutes cicloturístiques.

 

ESPORTS NÀUTICS

El club nàutic de Porto Cristo ofereix diverses activitats i esports nàutics: cursos d’optimist, cursos d’iniciació a la vela, cursos de preparació de regates i competicions: sortides de pesca; sortides de “vela llatina”; classes de submarinisme; classes de natació. També hi ha la possibilitat de practicar natació a la seva piscina olímpica.

 

TENNIS PLATJA I VOLEI PLATJA

A les platges de Porto Cristo, Cala Mendia i Cala Romàntica es realitzen competicions de tennis platja i de volei platja durant els mesos de juliol i agost.

Per inscripcions demanau informació al poliesportiu Joan Gomis al telèfon 971 82 21 21

 

ESPORTS VARIS

 

El Poliesportiu Joan Gomis i el camp de futbol Ses Comes disposen d'instal·lacions adequades per la pràctica de futbol, futbol-sala, tennis, voleibol, bàdminton i bàsquet.

 

Telèfons d'informació:

 

Poliesportiu Joan Gomis 971 82 21 21

 

Camp de futbol 971 82 17 49

 

Pistes de pàdel  - 662 320 382